Analys mot WCAG

En analys mot WCAG 2.1 AA hos oss utförs manuellt av experter och riktiga användare, vi skriver även er tillgänglighetsredogörelse. Vi tar fram lösningsförslag som är enkla att jobba vidare med för era redaktörer och utvecklare.

Våra experter testar din webbplats eller app med riktiga hjälpmedel och i olika skärmstorlekar. I våra analyser testar vi gentemot samtliga riktlinjer i WCAG 2.1 A och AA. Resultatet presenteras i en rapport som är enkel att förstå för en redaktör, utvecklare eller designer. Ni får också en checklista och prioritering för att kunna planera det fortsatta arbetet.

Det finns inga automatiska verktyg som kan testa alla riktlinjer i WCAG 2.1 AA. För att göra en fullständig analys mot WCAG 2.1 AA och kunna nå upp till lagkravet krävs manuella kontroller.

Relaterade länkar: Testa tillgängligheten – manuellt eller automatiskt

Våra förklaringar och lösningar innehåller skärmbilder, filmer och kodexempel som gör det tydligt hur ni kan jobba vidare efter analysen. Rapporten presenteras vid ett möte och ni är alltid välkomna att höra av er för frågor om det skulle behövas.

Efter genomförd analys skriver vi er tillgänglighetsredogörelse, färdig att publicera.

Priser

Analys och tillgänglighetsredogörelse, Mejla kontakt@wcagnetworks.com för offert.

Beställ en analys mot WCAG

Vill du göra en fullständig analys mot WCAG 2.1 AA för att säkerställa tillgängligheten eller få veta vad du behöver göra för att nå upp till lagkravet? Vi hjälper dig!

Du får en tydlig rapport med checklista, lösningsförslag och hjälp med att planera ditt fortsatta arbete med tillgänglighet. Vi gör analys av webbplatser, dokument och appar. Om du precis har börjat jobba med tillgänglighet eller kanske har noll budget, hör av dig ändå, vi hjälper dig gärna att komma igång!

Appar och användningstester

Har du en app? Vill du testa tillgängligheten i din app och göra en analys mot WCAG 2.1 AA? Vi testar appen manuellt med experter och riktiga användare.

Kommunfastighets webbplats, skärmbild
Kommunfastighet
Solna Stads webbplats, skärmbild
Solna Stad
Helsingborgs konserthus, skärmbild
Helsingborgs Konserthus
Skurup kommuns webbplats, skärmbild
Skurup Kommun
Skellefteå krafts webbplats, skärmbild
Skellefteå Kraft
Infracontols gränssnitt, skärmbild
Infracontrol

Kontakta oss för mer information

Via mejl erica.styrbjorn@wcagnetworks.com

På telefon 072 – 306 50 60.