Jobba hos WCAG Networks

Hos WCAG Networks får du friheten av frilans och tryggheten av en anställning.

Vi erbjuder valfria arbetstider, jobb på distans och arbetsuppgifter som anpassas efter dina kunskaper och intressen. Samtidigt får du fast lön, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Samt trevliga kollegor och en julbonus varje år förstås!

WCAG Networks grundades med ambitionen att förbättra och underlätta kommunikation mellan människor. Vi gör det genom att göra webbplatser, dokument, filmer och appar möjliga att använda för flera användare, oavsett funktionsvariation.

Vi hjälper våra kunder med användarvänlig design, utveckling och redaktionellt innehåll.

För att söka jobb hos oss behöver du mycket goda kunskaper i:

  • HTML, CSS, JavaScript, PHP
  • Användarvänlig och modern design

Det är meriterade, men inte ett krav om du har erfarenhet av…

  • ARIA
  • Adobes programsvit

Vem är du?

Vi tror att du är en driven person med intresse för användarvänlig design. Du är självgående och gillar att skapa enkla lösningar i kod och design.

Att utveckla tillgängligt gör att vi ofta behöver skapa egna lösningar då de färdiga inte alltid är tillgängliga. Du behöver vara flexibel nog att kunna hitta egna lösningar runt problem då plug-ins sällan räcker för oss.

Har du tidigare erfarenhet av WCAG och användarvänliga lösningar är det ett stort plus.

Att jobba hos oss

På WCAG Networks får du möjlighet att jobba i ett team och ta stort eget ansvar. Du kommer att utvecklas inom tillgänglighet och WCAG. Som frontend-utvecklare hos oss kommer arbetsuppgifterna att variera. Du kommer skapa nya och vidareutveckla befintliga webbplatser på uppdrag av våra kunder och internt, du kommer göra tillgänglighetsanalyser mot WCAG för både webb, app och dokument.

Tillgänglighet är nytt för många, vi söker även dig som är intresserad av att utvecklas inom området.

Vi har huvudkontoret i Stockholm men vi arbetar alla på distans. Vi har oftast ett möte dagligen i det team eller det uppdrag vi jobbar med för tillfället. I övrigt är arbetstiderna helt fria. Alla våra möten är digitala, via Teams eller VR. Därför kan du söka jobb hos oss oavsett var i landet eller världen som du bor. Eftersom vi arbetar på distans ser vi att kommunikation är en viktig egenskap och att du trivs med att ta eget ansvar.

Ansök

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till kontakt@wcagnetworks.com.