Tillgänglighetsgranskning

En tillgänglighetsgranskning mot WCAG 2.1 A & AA hjälper er att förbättra tillgängligheten och nå upp till lagen om tillgänglighet till
digital offentlig service. Ni kan välja att göra en tillgänglighetsgranskning av er webbplats, e-tjänst, app, dokument eller intranät.

Tillgänglighetsredogörelse kommer färdig att publicera. Och analysen utförs av experter på tillgänglighet som tar fram tydliga lösningsförslag som är enkla att jobba vidare med, både för dig som redaktör, utvecklare och designer.

Våra experter testar din webbplats med riktiga hjälpmedel och i olika webbläsare. I våra analyser testar vi gentemot samtliga riktlinjer i WCAG 2.1 A & AA samt EN 301 549. Ni får också en checklista och prioritering för att kunna planera det fortsatta arbetet.

Det finns inga automatiska verktyg som kan testa alla riktlinjer i WCAG 2.1 A & AA. För att göra en fullständig analys mot WCAG 2.1 och kunna nå upp till lagen om tillgänglighet krävs manuella tillgänglighetskontroller.

Relaterade länkar: Testa tillgängligheten – manuellt eller automatiskt

Våra förklaringar och lösningar innehåller text, skärmbilder och kodexempel som gör det tydligt hur ni kan jobba vidare efter en tillgänglighetsgranskning. Rapporten får ni presenterad på ett överlämningsmöte där ni kan ställa frågor och diskutera lösningar med oss.

Efter genomförd analys skriver vi er tillgänglighetsredogörelse, färdig att publicera.

Priser

Mejla kontakt@wcagnetworks.com för offert.

Tillgänglighet i app

Har ni en app som ni vill testa tillgängligheten i? Vi gör tillgänglighetsgranskningar för native och webb, iOS och Android. Tillgängligheten testar vi manuellt med riktiga hjälpmedel. Självklart ingår en tillgänglighetsredogörelse – färdig att publicera.