Tillgänglighets­granskning

Vi hjälper er med en tillgänglighetsgranskning av er webbplats, app eller dokument. En tillgänglighetsgranskning mot WCAG 2.1 A & AA hjälper er både att förbättra tillgängligheten och att nå upp till lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.

Tillgänglighetsredogörelse kommer färdig att publicera. Analysen utförs av experter på tillgänglighet som tar fram tydliga lösningsförslag som är enkla att jobba vidare med för redaktörer, utvecklare och design.

Våra experter testar din webbplats med riktiga hjälpmedel och i olika webbläsare. I våra analyser testar vi gentemot samtliga riktlinjer i WCAG 2.1 A & AA samt EN 301 549. Ni får också en checklista och prioritering för att kunna planera det fortsatta arbetet.

Det finns inga automatiska verktyg som kan testa alla riktlinjer i WCAG 2.1 A & AA. För att göra en fullständig analys mot WCAG 2.1 och kunna nå upp till lagen om tillgänglighet krävs manuella tillgänglighetskontroller.

Våra förklaringar och lösningar innehåller text, skärmbilder och kodexempel som gör det tydligt hur ni kan jobba vidare efter en tillgänglighetsgranskning. Rapporten får ni presenterad på ett överlämningsmöte där ni kan ställa frågor och diskutera lösningar med oss.

Efter genomförd analys skriver vi er tillgänglighetsredogörelse, färdig att publicera.

Få ett förslag!

Du är välkommen att mejla kontakt@wcagnetworks.com så återkommer vi samma dag med offert.

Tillgänglighet i app

Har ni en app som ni vill testa tillgängligheten i? Vi gör tillgänglighetsgranskningar för native och webb, iOS och Android. Tillgängligheten testar vi manuellt med riktiga hjälpmedel. Självklart ingår en tillgänglighetsredogörelse.