Tillgänglighetsgranskning av webbplats

Gör en tillgänglighetsgranskning mot WCAG 2.1 A & AA, för att säkerställa tillgängligheten och nå upp till lagen om tillgänglighet till
digital offentlig service
.

Vår tillgänglighetsanalys utförs av experter på tillgänglighet som också skriver er tillgänglighetsredogörelse – färdig att publicera. Vi tar fram tydliga lösningsförslag som är enkla att jobba vidare med internt, både för dig som redaktör och utvecklare.

Våra experter testar din webbplats eller app med riktiga hjälpmedel och i olika webbläsare. I våra analyser testar vi gentemot samtliga riktlinjer i WCAG 2.1 A och AA. Resultatet presenteras i en rapport som är enkel att förstå för en redaktör, utvecklare eller designer. Ni får också en checklista och prioritering för att kunna planera det fortsatta arbetet.

Det finns inga automatiska verktyg som kan testa alla riktlinjer i WCAG 2.1 A & AA. För att göra en fullständig analys mot WCAG 2.1 och kunna nå upp till lagen om tillgänglighet krävs manuella kontroller.

Relaterade länkar: Testa tillgängligheten – manuellt eller automatiskt

Våra förklaringar och lösningar innehåller skärmbilder, filmer och kodexempel som gör det tydligt hur ni kan jobba vidare efter en tillgänglighetsgranskning. Rapporten presenteras vid ett möte och ni är alltid välkomna att höra av er för frågor om det skulle behövas.

Efter genomförd analys skriver vi er tillgänglighetsredogörelse, färdig att publicera.

Priser

Mejla kontakt@wcagnetworks.com för offert.

Appar och användningstester

Har du en app? Vill du testa tillgängligheten i din app och göra en analys mot WCAG 2.1 AA? Vi testar appen manuellt med experter och riktiga användare.

Kontakta oss för mer information

Via mejl erica.styrbjorn@wcagnetworks.com

På telefon 072 – 306 50 60.