Tillgänglighetsgranskning

På WCAG Networks utför vi manuella granskningar av tillgänglighet gentemot WCAG 2.1 A & AA samt EN 301 549 för att säkerställa att ni uppfyller kraven. Vi testar med riktiga hjälpmedel och riktiga människor.

Våra experter utför tester på er webbplats med hjälpmedel och med olika webbläsare. Vi testar tillgänglighet gentemot WCAG 2.1 A & AA samt EN 301 549, men kan förstås också testa mot WCAG 2.2 och WCAG på AAA-nivå. När vi är klara har ni en tydlig lista och lösningsförslag som hjälper er att veta vad ni ska göra härnäst.

Webbverktyg för interaktiva granskningsrapporter

Medan många fortfarande förlitar sig på traditionella PDF-rapporter eller excel-blad, erbjuder vi en modern lösning. Vi introducerar vårt egenutvecklade webbverktyg, designat för att göra era rapporter till interaktiva och användarvänliga upplevelser.

Tester med riktiga människor och användare

Maskiner kan inte göra allt, särskilt när det gäller att kontrollera överensstämmelse med WCAG 2.1 A & AA. Så istället för att bara lita på automatiska verktyg, kollar vi för hand. Det garanterar att ni får en korrekt analys av tillgänglighet och att ni slipper ödsla tid på brister som egentligen inte existerar.

Tydliga, användbara lösningsförslag

När vi har granskat er webbplats ger vi er enkla tips på hur ni kan göra den bättre. Ni får text, kod, bilder och exempel på hur ni kan fixa saker. Vi gör allt så lätt att förstå som möjligt så att ni vet vad ni ska göra.

Komplett tillgänglighetsredogörelse

Som avslutning på vår tillgänglighetsgranskning skriver vi en fullständig tillgänglighetsredogörelse, redo för publicering. Rapporten visar också ert engagemang för att göra er webbplats tillgänglig för alla.

Överlämning av er tillgänglighetsgranskning

Efter att vår granskning är slutförd bjuder vi in er till ett överlämningsmöte. Här presenterar vi rapporten, belyser centrala punkter och ger utrymme för era frågor. Mötet ger er en klar vägledning baserad på lagkraven och våra rekommendationer, så att ni kan arbeta effektivt framåt.

Få en offert inom samma dag!

Intresserad av våra tjänster? Skicka ett mejl till kontakt@wcagnetworks.com, så återkommer vi med en offert samma dag.

Granska tillgängligheten i din app

Önskar ni granska er app? Oavsett om det är en native app eller en webbapp, för iOS eller Android, står vi på WCAG Networks redo att göra en tillgänglighetsgranskning av er app.. Genom expertdriven manuell testning med riktiga hjälpmedel garanterar vi en djupgående och korrekt tillgänglighetsanalys. Vid granskningens avslut får ni även en utförlig tillgänglighetsredogörelse, färdig att publiceras.