Utbildning i tillgängliga dokument

Är du eller din organisation i behov av att göra era dokument mer tillgängliga? Vare sig du är nybörjare eller redan har erfarenhet, erbjuder vi en rad olika utbildningsalternativ för att möta just dina behov. Från instruktiva filmer som tar dig genom grunderna, till skräddarsydda utbildningar som fokuserar på ditt unika innehåll hos oss får du den kunskap du behöver.

Behöver du eller ditt team lära er att göra texter och dokument lättare att använda för alla? Vi har två sorters utbildningar. Du kan titta på filmer där vi visar steg för steg hur du gör. Eller så kan vi göra en specialutbildning bara för er organisation. Då kollar vi på era egna dokument och lär er hur man gör dem bättre. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller redan vet en del, vi har något som passar alla.

WCAG Learning – kurser i tillgänglighet

WCAG Learning . com kan du eller ditt team lära er allt om hur man gör dokument tillgängliga. Vi erbjuder utbildningsfilmer som är lätta att följa, oavsett om du är ensam eller om ni är ett helt team som vill lära er tillsammans.

Våra grundkursfilmer kräver inga tidigare kunskaper. Vi börjar från grunden och lär dig de viktiga funktionerna i Word och Adobe Acrobat. Så om du är ny på detta, är det en utmärkt startpunkt.

Om du redan har grunderna klara, kan du gå vidare med våra mer avancerade filmer. Där dyker vi djupare ner i komplexa frågor och visar dig mer avancerade tekniker.

Oavsett din erfarenhetsnivå strävar vi efter att ge dig kunskaper och verktyg så att du kan göra dina dokument mer tillgängliga.

Skräddarsydd utbildning i tillgängliga dokument

Om du eller ditt team har specifika behov eller frågor kring tillgängliga dokument, erbjuder vi skräddarsydda utbildningar. Dessa utbildningar är unika för er och bygger på era egna dokument och utmaningar. Det är en flexibel lösning, oavsett om du behöver fokusera på särskilda problem som avancerade tabeller och planlösningar, eller om du helt enkelt vill ha en mix av vår grundläggande och avancerade utbildning. Antalet deltagare är obegränsat, så det passar både små och stora grupper. Kontakta oss gärna via telefon eller mejl för att diskutera era specifika utbildningsbehov.

Vi gör era dokument tillgängliga

För er som önskar praktisk hjälp med era dokument kan vi också ta hand om dem. Vi gör en manuell bearbetning så att de blir helt tillgängliga när de levereras tillbaka till er.

08 121 54 950

kontakt@wcagnetworks.com

Tillgängliga dokument – få hjälp med anpassningen