PHP och WordPress utvecklare på distans

På WCAG Networks strävar vi ständigt efter att förbättra våra digitala tjänster och göra webben mer inkluderande för alla. Just nu letar vi efter dig som delar vår passion för inkluderande digitala upplevelser och vill vara med och forma framtidens webbplatser, och hos oss har du friheten att göra det på distans. Vi tror att varje digital upplevelse börjar med en vision, och det är därför vi letar efter någon som är både en drömmare och genomförare.

Vem söker vi?

Vi är på jakt efter dig som brinner för webbutveckling, särskilt inom WordPress, och som har den tekniska skickligheten för att omsätta vision till verklighet. Med minst 1 års professionell erfarenhet av webbutveckling i WordPress och en djup förståelse för PHP, HTML, CSS och MySQL, är du redo att dyka djupt in i våra pågående och framtida projekt. En viss kunskap i JavaScript är ett måste, och erfarenhet av JavaScript-ramverk som React ses som en stor fördel. Erfarenhet av att arbeta med Docker är meriterande, då vi använder det i vår utvecklingsprocess.

Kunskapskrav:

  • WordPress-utveckling, PHP
  • HTML & CSS/SASS
  • JavaScript
  • MySQL

Utanför de tekniska kunskapskraven tror vi att du är en person som ständigt vill lära, växa och ta dig an nya utmaningar. Hos oss på WCAG Networks får du möjlighet att inte bara jobba med spännande webbprojekt, utan också att verkligen göra skillnad genom att göra webben mer tillgänglig för alla.

Varför WCAG Networks?

Vi är engagerade i att skapa inkluderande digitala lösningar. Tillsammans bygger vi webbplatser som inte bara ser bra ut, utan också är tillgängliga för alla, oavsett funktionsvariation.

Om du känner att detta stämmer in på dig och du vill vara en del av ett företag där din insats gör verklig skillnad, ser vi fram emot din ansökan!

På WCAG Networks värderar vi vårt team högt och erbjuder:

  • Fria arbetstider för flexibilitet i din vardag.
  • Tjänstepension för din trygghet.
  • Friskvårdsbidrag för ditt välbefinnande.
  • Personalförmåner.
  • På Alla hjärtans dag är vi lediga med lön. Mest för att februari är en skitmånad.

Har du frågor eller är du redo att bli vår nya kollega? Vänligen mejla till kontakt@wcagnetworks.com

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!