Om WCAG Networks

Vi startade WCAG Networks för att göra det enklare att använda webben för alla, särskilt för personer med funktionsvariationer. Som webbplatsägare eller redaktör kan det vara svårt att veta vilka tillgänglighetsanpassningar som behöver göras. Vårt mål är att göra det enklare att bli tillgänglig.

Vi hjälper organisationer att göra sina webbplatser, appar och dokument tillgängliga. Vi förklarar tydligt vad du behöver göra och kan också hjälpa till med det praktiska arbetet. Vi vet vad som krävs för att göra webbplatser, appar och dokument tillgängliga.

Vi erbjuder tillgänglighetsgranskningar, utbildningar i tillgänglighet och tillgänglighetsanpassar dokument. Om du behöver en helt ny webbplats, eller om du vill förbättra den du redan har, kan vi också hjälpa till.

WCAG Networks grundades med ambitionen att förbättra och underlätta kommunikationen mellan människor. Vi uppnår detta genom att göra webbplatser, dokument, filmer och appar tillgängliga för så många användare som möjligt, oavsett deras funktionsvariationer.

WCAG Networks info

  • Vårt organisationsnummer är 559252-5330.
  • VD är Peter Strand (tidigare Pettersson), telefonnummer 073-617 87 87.
  • Huvudkontor i Stockholm och vi finns även i Örebro och Mariefred.
  • Postadress: Valhallavägen 176, 115 27 Stockholm
  • Besöksadress och utbildningar: Wittstocksgatan 28, Stockholm

Var med och forma framtidens inkluderande webbplatser

Du är varmt välkommen att skicka in en ansökan om du vill bli vår kollega och har talanger som du tror skulle passa hos oss!